YouTube-serie over veiligheid in de bergen, kamperen en meer…

De legendarische freerider en The North Face®-atleet Xavier de le Rue introduceert een gloednieuwe, leerzame YouTube-serie gericht op freeriding. Het doel? Alle kennis delen die hij als professionele freerider de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan.

In de winter zit ik zelf weinig in de bergen. Nee, mij zie je vooral in de zomer in “mijn” teergeliefde Alpen. Vooral mijn liefde voor het alpinisme en natuurlijk het (ultra)traillopen zorgen ervoor dat de roep van de bergen vanaf de eerste dag van de lente lonkt… “Wat moet Christoph dan met zo’n info van een freerider?” hoor ik je denken. Wel, wat het excuus om in de bergen te spelen ook is, we delen allemaal dezelfde liefde voor diezelfde fantastische maar oh zo gevaarlijke speeltuin. En juist daarom leek het mij wel interessant om mijn oor eens te luister te leggen bij andere mensen met veel bergervaring!

ultratrailrunner-christoph-vandewiele-tnf

In zijn YouTube-serie behandelt Xavier onderwerpen als freeriding, veiligheid in de bergen, kamperen in de sneeuw en mountaineering. En laat ons fair zijn, dat freeriden is niet echt aan mij besteed, maar voor de sessies over veiligheid, kamperen en mountaineering heeft hij alvast mijn volledige aandacht! Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering online. De onderwerpen moeten vooral een breed snowboarderpubliek aanspreken – van beginnelingen tot ervaren boarders. Xavier kennende belooft iedere aflevering leerzaam, inspirerend en vermakelijk te zijn; hoe groot de ervaring van ons als kijker ook is.

Xavier:Ik ben al meer dan twintig jaar snowboarder en vond het tijd om mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Ik hoop dat de serie nieuwe deuren opent, mensen voorziet van tips en tricks en ze helpt hun snowboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen zonder de veiligheid op het spel te zetten.

xavier-de-le-rue-snowboard

Xavier zet gedurende het winterseizoen van 2018 iedere woensdag een nieuwe aflevering online. De serie is te volgen via Xaviers eigen YouTube-kanaal: www.youtube.com/howtoxv.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s