UTMR 176km

Afgelopen september liep ik de Ultra Tour Monte Rosa: 176km doorheen de Alpen, rond het Monte Rosa massief.

Lizzy Hawker, meervoudig recordhoudster binnen het ultra-wereldje en auteur van het boek “Runner, a short story about a long run”, trainde altijd al in deze regio en wou zoveel mogelijk traillopers laten genieten van dit gebied. Daarom maakte ze haar droomrace: de UTMR.

Onderweg kwam ik Yves Luyens tegen, een sympathieke Belg met wie ik de 2de helft van dit fantastische parcours mocht delen. Ik ben Yves dan ook enorm dankbaar voor het maken van onderstaande filmpje, een prachtig souvenir van deze heerlijke ervaring!

Merci Yves! Voor het gezelschap en deze montage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s